جمعه ۰۴ مهر ۱۴۰۴ 26 September 2025
جمعه ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۵
کد خبر: ۹۸۱۵۹

عراقچی، همتای سعودی را در جریان آخرین روند مذاکرات ایران و سه کشور اروپایی قرار داد | تاکید بر ضرورت اتخاذ اقدامات عملی و فوری برای کمک به مردم غزه

عراقچی، همتای سعودی را در جریان آخرین روند مذاکرات ایران و سه کشور اروپایی قرار داد |  تاکید بر ضرورت اتخاذ اقدامات عملی و فوری برای کمک به مردم غزه
«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان سعودی در یک تماس تلفنی در خصوص تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

به گزارش فراز، وزیر امور خارجه ایران در این گفت‌وگوی تلفنی  با اشاره به وضعیت فاجعه‌بار در غزه بر اثر تشدید جنایات رژیم صهیونیستی، به‌ویژه محاصره غذایی و دارویی این باریکه و محروم‌ساختن مردم مظلوم غزه از غذا و آب، بر ضرورت استفاده از همه ظرفیت‌ها از جمله سازمان همکاری اسلامی و سایر سازوکارهای بین‌المللی برای شکستن حصر غزه و رساندن مایحتاج اولیه به مردم غزه و توقف نسل‌کشی در فلسطین اشغالی تاکید کرد.

وزیر  خارجه کشورمان همچنین اقدام کنیست (پارلمان) رژیم صهیونیستی برای تحمیل سیطره اشغالگرانه رژیم بر کرانه باختری را محکوم کرد و آن را نشانه دیگری از ماهیت توسعه‌طلب و قانون‌شکنی این رژیم دانست و تصریح کرد: این اقدام همزمان با نسل‌کشی در غزه و ادامه نقض‌های فاحش حقوق بشر در کرانه باختری نیات شوم صهیونیست‌ها در پیگیری امحای کامل فلسطین به عنوان یک سرزمین، ملت و هویت مستقل را آشکار می‌کند و موضع‌گیری قاطع سازمان همکاری اسلامی و اغلب کشورهای جهان در محکوم‌کردن این حرکت بسیار مهم و معنادار است.

عراقچی همچنین همتای سعودی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات ایران و سه کشور اروپایی قرار داد.

در این گفت‌وگو، طرفین با تاکید بر ضرورت اتخاذ اقدامات عملی و فوری برای کمک به مردم غزه و توقف جنایات علیه فلسطینیان، در مورد نحوه استفاده از ظرفیت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای این منظور، از جمله سازمان همکاری اسلامی و سازوکارهای مشترک اسلامی-عربی، بحث و رایزنی کردند.

 وزبر امور خارجه عربستان آمادگی این کشور برای کمک به پیشبرد این هدف را مورد تاکید قرار داد.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

آذر منصوری: اصلاح‌طلبان دشمن نظام نیستند | ما اصلاح‌طلبیم چون هنوز باور داریم ایران راهی جز اصلاح ندارد

هند دوباره خواهان نفت ایران شد

زلنسکی برای کناره‌گیری از مقام خود اعلام آمادگی کرد

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به اظهارات ویتکاف درباره تمایل آمریکا به مذاکره با ایران: نمی‌توان ‌هم‌زمان با مذاکرات دیپلماتیک کشوری را بمباران کرد و سخن از دیپلماسی به میان آورد

خروج قطار تهران - مشهد از ریل؛ اطلاعیه راه‌آهن درباره علت حادثه

افزایش تولیدات صنعت دفاعی کشور در یک سال اخیر

جریمه ۶ هزار میلیارد ریالی مدیران سه شرکت بزرگ نفتی؛ اتهام: قاچاق سوخت

مدودف با این اظهارات ترامپ و زلنسکی را مسخره کرد

رئیس‌جمهور عراق: روابط قوی و مستحکم با ایران داریم

رئیس شورای اروپا پس از دیدار با پزشکیان؛ توافق کردیم تداوم گفت‌‌وگوها ضروری است

پزشکیان در دیدار با مکرون: ایران به دنبال بمب اتم نیست

ماکرون: جنگ اسرائیل در غزه فقط منجر به مرگ غیرنظامیان می‌شود

دیدار عراقچی و همتای فرانسوی‌اش در نیویورک

رئیس‌جمهور سابق فرانسه به ۵ سال زندان محکوم شد؛ جرم او چه بود؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی